Afspraak & vergoeding

 

AFSPRAAK UITWENDIGE VERSIE
Je verloskundig zorgverlener zal je verwijzen naar mij of naar een van de versiekundigen uit het versieteam  Amsterdam, afhankelijk van je verloskundige praktijk en de beschikbaarheid van de versiekundige en van jouw eigen keuze natuurlijk.

Ook als je buiten de regio Amsterdam woont en er geen goed alternatief voor jou is in jouw buurt, ben je welkom bij mij. Jouw verloskundige neemt telefonisch contact op met mij en ik bel je op om een afspraak in te plannen. Je mag me ook direct benaderen op tel.nr 06-20548420 of via email.

VERGOEDING UITWENDIGE VERSIE
De zorgverzekeraar vergoedt de kosten van de uitwendige versie direct aan mij, omdat het valt onder verloskundige zorg. Ik declareer dan ook direct aan je zorgverzekeraar, tenzij je een restitutiepolis hebt of niet ( in Nederland) verzekerd bent 

LOCATIE UITWENDIGE VERSIE
Ik doe de versies meestal in het Echocentrum Amsterdam ( zie www.echoamsterdam.nl), maar soms ook op de locatie van je verloskundige praktijk. Ik gebruik bij voorkeur een bed of bank, die in hoogte verstelbaar is en een echo apparaat, om de ligging te kunnen checken.

MET WIE?
De 1ste poging doe ik bij voorkeur alleen, maar mocht het toch nog nodig zijn, dan regel ik een vervolgafspraak met een extra paar handen van een collega versiekundige. Is de vervolgpoging nodig in het ziekenhuis, met eventueel medicatie, dan ga ik met jullie mee naar het OLVG ziekenhuis om dat samen met een klinisch verloskundige te doen.

 

VERZOEK COACHING OF VOORLICHTING/VOORBEREIDING OP DE GEBOORTE
Als coach, bevallingsverwerkingsspecialist en voorlichter kun je bij mij terecht voor een traject op maat, afhankelijk van je vraag en behoefte. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij jouw thuis of bij mij aan de keukentafel en duren meestal 1,5 uur.  Of de kosten ad € 112,50 worden gedekt uit het aanvullend pakket van je  verzekering is afhankelijk van je zorgverzekering.

Ik ontvang je verzoek bij voorkeur per email, waarna een (kosteloze) telefonische intake volgt.